En deri günlük kadın ayakkabı Sırları

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı har meblağ. öldürme itibarıyla da kılgın bir tasarrufı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, göl ayağı uzunluğunuza münasip CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size göl ayağı uzunluğunuza mukabele mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

Mevsim değkonuikliği ile baş başa moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Layihamlarda her vakit şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve daim katkısızlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile ambiyans şartlarına duraksız sunulan mütebaki ayaklarımızın çın bir şekilde korunmasını elde etmek ilk hedefimiz.

Topuklu bot, hazan ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine mevla topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık layihamları vardır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize abone ol ve bir sonraki ısmarlamainde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok skorda yavuz bilgi düzen!

Bellik, tasarladığı modellerle her stile seslenme eder. Hem spor hem bile klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı muvaffakiyetr. Her kıyafete ahenk sağlayıcı Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif bünyesı ile ayak tabanığınızda tartı yaratmadan konforlu bir çağ geçirmenize yardımcı olur. Geniş hile aralığına ehil markada her insana uygun beden seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere usturuplu kadın günlük deri ayakkabı tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle nazar kamaştırabilirsiniz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak koca bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faziletli alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve emniyetli özen veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize abone olarak Derimod’la müntesip son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Organizatör ve denetleyici kurumlar ile mahkeme kapısı ve yürütme müdürlükleri kabilinden zatî verilerinizi talep etmeye salahiyetli gurur veya tesislara ve bunların belirlediği kişilere,

6698 sayılı Kanun ve alakadar gayrı yasa hükümlerine makul olarak teamüllenmiş olmasına rağmen, konulenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması hâlinde ferdî verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda meydana getirilen işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page